Early Birds Spektakel

Het is wat met al die wisselende maatregelen, maar gezelligheid kent geen tijd.

We gaan gewoon door!!

Helaas met een paar wijzigingen. Kijk hieronder wat we in petto hebben.

Heb je al een kaart gekocht? Kijk onderaan voor alle informatie.

 

Wat gaan we wel doen 11 december? Hier alle details overzichtelijk.

Datum: 11 december 2021

Locatie: Cafe de Kade & Cafe Kaatje

Tickets:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/Early-birds-ticket

Prijzen:

Booster Brunch (11.00 - 13.00) €22,50 (plus servicekosten)

Proeven&Proosten&Party (13.00 - 17.00) €22,50 (plus servicekosten)

All Day (11.00 - 17.00) Van vroege vogel tot dronken vogel  €45,00 (plus servicekosten)

Zie afbeelding voor de line-up

Details

Wat gaan we nu weer voor leuks doen?

Wat gaan we doen? We beginnen (misschien) rustig en we sluiten met een finale af.  Kijk naar onderstaand overzicht of bovenstaand schema en kies maar uit. Kom de hele dag (natuurlijk het leukste) of kies een dagdeel uit.  Natuurlijk hoeft niemand weg als je dagdeel is afgelopen maar daardoor loop je misschien leuke acties mis. Alle details per dagdeel staan hieronder omschreven.

Booster Brunch

Vanaf 11.00 ben je welkom bij Cafe de Kade en Cafe Kaatje en kan je lekker tafelen met je vrienden en vriendinnen. We beginnen natuurlijk met een heerlijke Mimosa/glaasje bubbels (of iets naar keuze) en voor de liefhebbers koffie. Verder serveren we een 2 gangen brunch, met als eerste gang een lekker soepje van onze huischef en als tweede gang bieden we een feestelijk assortiment voor alle culinaire paradijsvogels waardoor je niks tekort komt. Een goede bodem wordt hier zeker gelegd voor de rest van de dag. Natuurlijk sluiten we de brunch af met koffie/thee en verschillende zoetigheden, en voor de liefhebber nog meer bubbels.  Sommige vroege vogels beginnen de dag met een dansje op de tafel en daar kunnen onze deejays jou in ondersteunen. En vanaf 12.30 kan je genieten van live act “Gangmaker” die zijn naam zeker eer aan doet.

Overzichtelijk

  • Welkomstbubbels
  • 2 gangen Brunch aan tafel
  • Verse sapjes naar keuze
  • Koffie en thee onbeperkt
  • Nog meer bubbels, want een goed begin is het halve werk!
  • Deejays en live act

Prijs       €22,50

Tijd        11.00u – 13.00u

Wil jij een bepaalde tafelindeling? Koop je kaarten dan in één keer voor het aantal personen waarmee jij graag aan tafel zit. Mislukt? Stuur even een mailtje naar reserveer@cafedekade.nl

 

Proeven en Proosten en Party

We gaan lekker borrelen. Kies een bar uit en schud maar in. Waar kan je uit kiezen? Bij Cafe Kaatje hebben we een wijnbar met 10 verschillende wijnen die het proeven zeker waard zijn. Want beter 10 wijnen aan de bar dan 1 in de lucht. Ben je meer een speciaalbier drinker raden we je de bar aan bij Cafe de Kade. Hier kunnen verschillende soorten bier geproefd worden. Toch liever een cocktail? Dan shaken onze bartenders met alle plezier een cocktailtje.

Aan entertainment zal ook zeker geen gebrek zijn, en gedurende de middag wodt het misschien tijd voor "the funky chicken''. 

Overzichtelijk

  • 6 drankjes in totaal naar keuze (vrij te besteden bij elke bar)
  • Keuze uit 2 barren (Wijnbar, cocktail en speciaalbierbar)
  • Fingerfoods en hapjes
  • Deejays en live act

Prijs €22,50

Tijd 13.00u – 17.00u

FAQ:

Wat als er door maatregelen het evenement niet door kan gaan?

We maken je niet dood met een blije mus. Dus bij annulering storten we het geld gewoon terug (exclusief servicekosten). Dus het risico is €0,79 voor de pechvogels.

Kan ik blijven als een dagdeel is afgelopen?

Iedereen kan gewoon blijven. Alleen kan je dan niet gebruik maken van extra's wat bij het dagdeel horen. Je kan altijd last minute je bedenken en alsnog een kaart kopen hiervoor. Zo niet, blijf gewoon lekker aan de bar hangen. Die is immers altijd open.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie voor de "early birds'' die al kaarten hebben gekocht en er vroeg bij waren!

Iedereen die kaarten heeft voor het dagdeel "I go to disco" krijgt gewoon het geld teruggestort. Stuur even een mailtje naar info@cafedekade met de naam waarop de kaart of kaarten zijn gekocht en dan wordt het geld terug gestort binnen enkele werkdagen.

Iedereen die een kaart heeft voor proeven en proosten kan ook nog gewoon gebruik maken van zijn kaart. Heb je je toch bedacht? Dan stuur even een mailtje naar info@cafedekade.nl met de naam waarop de kaart of kaarten zijn gekocht en dan retourneren we het geld binnen enkele werkdagen.

Iedereen die een dagkaart heeft gekocht kan ook gewoon een mailtje sturen naar info@cafedekade.nl om het geld teruggestort te krijgen. Wil je toch gewoon komen dan is deze nog steeds geldig voor beide dagdelen en hoef je niks te doen. Wil je maar een bepaald dagdeel komen? Dan verzoeken we je om een mailtje te sturen naar info@cafedekade.nl om het geld terug te laten storten. Je kan gewoon opnieuw een kaart kopen voor het gewenste dagdeel. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

×